Ben Bugter erkend als Eerste Adviseur Bestuurlijk Aanbesteden

Ben Bugter van Bugter Consult is met ingang van 1 juni 2014 erkend door Tim Robbe als eerste Adviseur Bestuurlijk Aanbesteden.
Een groot aantal gemeenten maakt dit jaar gebruik van een Bestuurlijke Aanbesteding voor het inkopen van Jeugdzorg en WMO.
Tim Robbe, die de aanbestedingen begeleid, ziet dat veel zorginstellingen ondersteuning zoeken bij de deelname aan de procedure. Om te garanderen dat instellingen de beste onafhankelijke begeleiding in kunnen zetten heeft Robbe Partners een Erkenningsregeling ingevoerd voor adviseurs die alleen werken aan de kant van zorgaanbieders. De Erkenning wordt alleen afgegeven aan adviseurs die hebben aangetoond dat zij onafhankelijk kunnen werken, zeer ervaren zijn en goed ingevoerd in het bestuurlijk aanbesteden.
Ben Bugter van Bugter Consult is met ingang van 1 juni 2014 erkend als eerste Adviseur Bestuurlijk Aanbesteden. De komende maanden verwacht Robbe Partners nog een aantal adviseurs te kunnen erkennen.
Ben Bugter: “Bestuurlijk Aanbesteden vraagt om geheel andere benadering dan het formele proces dat we kennen van een Zorgkantoor. Met een professionele ondersteuning kun je de risico’s omzeilen en de kansen juist benutten”. Tim Robbe: “Het is in het belang van de gemeenten én van de instellingen als er goede ondersteuning wordt ingezet. Bij het bestuurlijk aanbesteden werken we samen aan een optimaal en duurzaam resultaat”.