TENDERS ARE FUN

Onze specialiteit is het begeleiden van aanbestedingstrajecten en subsidieaanvragen. Wij werken altijd aan de kant van de aanbieder. Heeft u problemen met stapels papier en onbegrijpelijke voorwaarden? Wij genieten er juist van! Met ons offerteteam project helpen wij u om duurzaam aanbestedingen te winnen.

Bugter Consult is een partner van Tenderkoers (www.tenderkoers.nl).

 

Ben Bugter erkend als Eerste Adviseur Bestuurlijk Aanbesteden

Ben Bugter van Bugter Consult is met ingang van 1 juni 2014 erkend door Tim Robbe als eerste Adviseur Bestuurlijk Aanbesteden.

Lees meer
 

 

Het einde van Bestuurlijk aanbesteden? Helemaal niet!

Onlangs verscheen in het Tijdschrift Aanbestedingsrecht een artikel van Van Nouhuys over bestuurlijk aanbesteden. Hij stelt dat dit gezien de nieuwe Europese aanbestedingsrichtlijn "abrupt" moet eindigen. Uiteraard ben ik het daar niet mee eens. Tim Robbe toont in een essay van maar liefst 17 pagina's aan dat bestuurlijk aanbesteden ook onder de nieuwe Richtlijn gewoon mogelijk is en dat de stelling van Van Nouhuys onhoudbaar is. Echt voer voor juristen. Als gecertificeerd Asvisuer Bestuurlijk Aanbesteden verwijs ik naar de conclusie: Bestuurlijk Aanbesteden kan gewoon doorgaan. En wij blijven u met plezier ondersteunen bij uw deelname aan bestuurlijke inkooptrajecten.

Klik hier om het essay te lezen